Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

+31 (0)6 54 20 40 45

Boeken over acupunctuur

Boeken over acupunctuur


Hieronder vindt u een aantal boeken die ik mijn patiënten of geïnteresseerden aanraad of uitleen. Klik op een boek als u er meer over wilt weten of het (veilig met acceptgiro) bij Bol.com wilt bestellen.

Met het oog op de naald

Met het oog op de naald Er is geen fundamenteel verschil tussen alternatieve en reguliere geneeskunde. Dat vinden topexperts binnen de geneeskunde. Jan Keppel Hesselink en David Kopsky maken dat in dit boeiende en grensverleggende boek duidelijk aan de hand van de acupunctuur. (Op dit moment niet verkrijgbaar bij Bol)

Vruchtbaarheid en zwanger worden

Vruchtbaarheid en zwanger wordenGeeft inzicht en praktische tips voor vrouwen én mannen met verminderde vruchtbaarheid. Judy West is acupuncturiste en dat merk je terug in haar adviezen. Prettig en zeer leesbaar in het Nederlands. Vruchtbaarheid en zwanger worden – Judy West (€ 19,95)

Taking Charge of Your Fertility

Taking Charge of Your FertilityCelebrating 10 years of helping hundreds of thousands of women achieve pregnancy, avoid pregnancy naturally, and gain better control of their health and lives.
Taking Charge of Your Fertility – Toni Weschler (met veel informatie over vruchtbaarheid)

De Babyplanner

De BabyplannerWaargebeurd grappig en ontroerend verhaal van een moderne jonge vrouw met babywens.
De Babyplanner – Barbara Muller

Eisprong

EisprongEisprong is het openhartige verslag van een kinderwens, verstrengeld met de wens tot hevig leven. Het is ook een verhaal over liefde, ambities en keuzes van een vrouw in deze tijd.
Eisprong – Judith Uyterlinde

Stoppen met roken

Stoppen met rokenDertig jaar lang rookte Allen Carr honderd sigaretten per dag. Tot hij stopte. Hij analyseerde wat hem in zijn verslaving had vastgehouden en ontwikkelde op basis daarvan zijn baanbrekende methode.
Stoppen met roken – Allen Carr

De opluchting

De opluchting - herziene editieDe opluchting – herziene editie – Jan Geurtz. Naast het bekende boek van Allen Carr is dit een wat Nederlandsere dus nuchtere visie. Geeft goed inzicht in het rookgedrag. Dit boek, of het boek van Allen Carr, adviseer ik uit te lezen de avond voor de eerste antirookbehandeling.

Jade, bijna elf

Jade, bijna elf
Jade, bijna elf – Stoop, E.
Heel leuk kinderboek geschreven door mijn nicht Ellen Stoop.