Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

+31 (0)6 54 20 40 45

Eva Potappel

Eva Potappel (1982) studeerde internationale communicatie en werkte 12 jaar als communicatie- en marketingspecialist. Via Tai Chi, Qi Gong en o.a. voet- en handreflexologiecursussen vond zij haar weg naar de traditionele Chinese geneeskunde. Deze ontdekking inspireerde haar tot het volgen van de opleiding Acupunctuur, die zij in 2014 met succes afrondde. Eva maakte een carrièreswitch en helpt nu als acupuncturist mensen zich beter te voelen en ziekte en pijn verzachten.

“Geen mens en geen klacht is hetzelfde. Het mooie van de Chinese geneeskunde is dat het eenieder een 100% individuele behandeling biedt.”

Tijdens haar studie heeft Eva ruime ervaring opgedaan door stages te lopen, onder andere bij Tileke Bos en Gilles Stoop. Tileke over Eva: “Zij is nieuwsgierig en leergierig, en heeft een goed overzicht zodat ze de theorie goed kan inpassen in de praktijk. Bovendien is Eva zorgvuldig en prettig in de omgang.” Eva heeft aanvullend op haar acupunctuuropleiding de cursus acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen gevolgd bij Martine Cornelisse. Binnen Acupuncturist.nl geeft Eva via acupunctuur ondersteuning bij diverse klachten en geeft ze voedings- en levensstijladviezen.Lid van: VNT

Telefoon: 06-38 32 17 70