Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

  Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

  Corona-update 3 maart

  Corona-update 3 maart


  Maatregelen coronavirus – Acupuncturist.nl

  Acupuncturist.nl open!

  Sinds 3 maart gelden onderstaande maatregelen:

  Wij volgen de (aangescherpte) kabinetsbesluiten en RIVM adviezen nauwgezet. Binnen Acupuncturist.nl gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Onze maatregelen gaan verder dan het RIVM adviseert.

  Heb je – op dit moment of in de afgelopen 2 weken- last van (milde) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, het verlies van reuk/smaak of verhoogde temperatuur? Blijf dan thuis, laat jezelf testen, ziek uit en kom niet naar onze praktijk. Wanneer iemand in jouw huishouden last heeft van koorts of benauwdheid geldt dat iedereen in het huishouden thuis moet blijven.

  Wanneer je in een van de risicogebieden bent geweest (code oranje of rood) ga je conform de RIVM richtlijnen in quarantaine voor 10 dagen. Uiteraard kom je in die 10 dagen niet naar onze kliniek.

  Bezoek aan de praktijk

  Binnen Acupuncturist.nl zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Wanneer je naar de praktijk komt, dien je bij binnenkomst en gedurende je bezoek een mondkapje te dragen. Wij vragen je zelf een mondkapje mee te nemen. Mocht je deze toch niet bij je hebben, dan hebben wij er ook een voor je.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak. Wanneer je toch iemand moet meenemen, mag dit één ander volwassen persoon zijn. Er mogen geen kinderen worden meegenomen naar de kliniek. Personen die niet in de agenda staan, dienen zich te registreren. De gevraagde gegevens zullen veertien dagen na het bezoek vernietigd worden.
  • Wanneer je te vroeg bent voor de afspraak verzoeken wij je zoveel mogelijk in de auto of buiten te wachten en niet voor langere tijd in de wachtruimte plaats te nemen. Kom niet eerder de kliniek binnen dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak.
  • Houd binnen de kliniek minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Er worden (uiteraard) geen handen geschud en wij vragen je vriendelijk met regelmaat jouw handen te wassen en absoluut gebruik te maken van de aanwezige desinfectiegel.
  • Wij houden tijdens gesprek 1,5 meter afstand.
  • Wij behandelen met mondkapje. Ook al is dit volgens RIVM niet verplicht.
  • Ventileren de ruimte continu.
  • Sinds augustus ‘20 zijn de behandelkamers uitgerust met luchtreinigers met zogeheten HEPA-filter. Net als in vliegtuigen het geval is.
  • BEL AF als je verkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts hebt.
  • Neem een groot badlaken en een kleinere handdoek mee voor op de behandeltafel.
  • We behandelen minder mensen op een dag, zodat je elkaar niet of nauwelijks tegenkomt in de wachtkamer

   

  Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust.

  Gilles Stoop, mede namens team Acupuncturist.nl
  06-54 20 40 45

   Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam