Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

Update Corona-periode

Update Corona-periode


Acupuncturist.nl online geopend

Onze praktijk is vanwege de corona-maatregelen sinds eind maart niet fysiek maar gelukkig wel online geopend. We blijven voor iedereen bereikbaar en willen je graag helpen. Dat kan met een online consult via Skype, WhatsApp video of gewoon telefonisch. Uiteraard tegen een gereduceerd tarief.

Hoe werkt een online consult?

Net als bij een fysiek consult bespreken we uitgebreid je gezondheidsvraag. De gebruikelijke diagnose van je tong vindt ook gewoon plaats. Wat anders is: we zetten geen naaldjes, maar we wijzen je wel duidelijk de punten aan die je zelf via druk en/of massage kunt stimuleren. We geven je daarbij heldere uitleg zodat je er thuis goed mee aan de slag kunt. Of je maakt een screenshot.

Kruiden op maat

Daarnaast geven we je advies over het gebruik van kruiden, net als bij onze reguliere behandelingen in de praktijk. Wij zijn naast acupuncturist ook gediplomeerd herbalist en hebben veel ervaring met de toepassing van kruiden ter ondersteuning van je gezondheid.

Afhankelijk van je gezondheidsklacht en je conditie stellen wij een kruidenformule op maat voor je samen. Deze kruiden bestellen wij bij een gecertificeerd bedrijf en worden bij je thuisbezorgd, desgewenst in handige tabletvorm.

Meer energie en rust

Wat wij online bij ieder consult ook doen is het bespreken van leefstijladviezen. Dat varieert van voeding en beweging tot adviezen over rust, ontspanning en slaap.

In deze tijd merken we dat veel mensen last hebben van onrust en vaak ook angst en slaapproblemen. Wij bieden je naast advies over acupunctuurpunten, leefstijl en eventuele kruiden een luisterend en coachend oor zodat je met meer energie en rust weer verder kunt.

Online consult Oorsuizen | Tinnitus

Wij behandelen veel patiënten met oorsuizen, ook via online consult. Bij deze gezondheidsklacht werken wij altijd al veel met kruiden, daarover kunnen wij ook nu adviseren. Zelf aan de slag met specifieke punten is bij deze klacht ook zinvol, net als advies over leefstijl, rust en ontspanning. We kunnen samen, naast de acupressuurpunten, gerichte oefeningen doornemen die je rust kunnen bevorderen en het oorsuizen helpen verminderen. Daarnaast delen we onze 20 jaar ervaring met deze klacht en coachen we je bij momenten van angst en spanning.

Online consult vruchtbaarheid

Veel van onze patiënten worden door ons begeleid bij vruchtbaarheidstrajecten zoals IVF. Deze behandelingen in ziekenhuizen en klinieken zijn vanwege de corona-maatregelen tijdelijk stopgezet. Als je net bezig was met een vruchtbaarheidstraject of met de voorbereiding daarvan heb je nu ineens te maken met een onvrijwillige pauze. Heel vervelend, vooral omdat deze trajecten al zo belastend zijn en er vaak ook sprake is van een tijdsdruk. Ook is deze wachtperiode emotioneel ingrijpend. Zo is het wachten op een terugplaatsing waar een lange voorbereiding aan vooraf gegaan momenteel voor veel van onze patiënten zwaar.

Tijdens pauze werken aan je (vruchtbare) conditie

Het is goed om te weten dat je in deze ongewisse periode toch iets kunt doen in plaats van alleen afwachten. Je kunt de tijd gebruiken om te werken aan je algehele en vruchtbare conditie. Wij kunnen je daarbij juist ook nu begeleiden. Met uitleg over specifieke acupressuurpunten waar je thuis mee aan de slag kunt, met een kruidenadvies op maat en uiteraard ook advies over voeding, beweging maar vooral ook rust. We bespreken gerichte adviezen voor ontspanning en goede slaap zodat je ondanks de onzekerheid in deze periode toch je rust en goede energie kunt bewaren.

Meedenken met je vruchtbaarheidstraject

Bij een eerste consult voor vruchtbaarheidsproblemen kunnen we daarnaast ook samen de mogelijkheden voor begeleiding binnen de reguliere zorg met je bespreken. Als je nu in een pauze zit van je vruchtbaarheidsbehandelingen is dit uiteraard ook mogelijk. Om je alvast te oriënteren op het vervolg van je vruchtbaarheidstraject.  We denken graag met je mee en kunnen je op basis van onze jarenlange ervaring veel suggesties aanreiken.

Op deze manier kan de huidige onzekere periode toch positief bijdragen aan je gezondheid en vruchtbare conditie.

We helpen je graag!

Meer info en tarieven

Online vervolgconsult € 30,- en eerste online consult € 50,-

Bel gerust voor vragen, even overleggen of het plannen van een online consult.

En natuurlijk hopen we dat we jullie snel en gezond weer mogen ontvangen in onze praktijk!

Gilles Stoop, mede namens team Acupuncturist.nl 06-54 20 40 45

 

Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam