Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

  Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

  Corona-update 12 januari

  Corona-update 12 januari


  Maatregelen coronavirus – Acupuncturist.nl tot einde lockdown beperkt open.

  Geüpdatet nieuwsbericht naar aanleiding van de lockdown van 12 januari 2021.

  Acupuncturist.nl zeer beperkt of online open:

  Aangezien de overheid ons niet ziet als een medisch contactberoep, maar ons zet in de groep van de kappers en de sekswerkers, zijn wij genoodzaakt de praktijk te sluiten. Wij vinden het heel jammer dat we jullie op dit moment niet kunnen en mogen behandelen. Mocht je toch vragen hebben, bel gerust. Misschien kunnen we je adviezen geven.

  Het gaat aan ons hart dat we jullie niet mogen en kunnen behandelen de komende weken. De zorg en continuïteit kunnen bieden die veel mensen nu juist hard nodig hebben. En die jullie van ons gewend zijn.

  Deze dagen en weken zullen we iedereen die nog in de agenda stond persoonlijk bellen om te overleggen over je afspraak en je situatie.

  Ik hoop dat we na 9 februari weer met goede energie en frisse moed onze deuren weer mogen openen. Het vak uitoefenen wat ikzelf al meer dan 20 jaar met nog even veel liefde en plezier doe. Echter op dit moment vrees ik dat de lockdown nog veel langer gaat duren. Begin februari kom ik met een update. Echter er is een mogelijkheid dat we je wel mogen behandelen.

  E-consulten:

  Bel gerust om de mogelijkheden voor een E-consult te bespreken. Ook op afstand kunnen we veel voor je betekenen. Coachen, kruiden en leefstijladviezen en acupressuur punten doornemen en laten zien. In de eerste lockdown hebben we hier veel positieve ervaringen mee.

  Wachtlijst of afspraak voor na 9 februari:

  Mocht je nu al een afspraak willen maken voor na de de lockdown of wil je bovenaan op een wachtlijst. Laat het ons weten, dan kunnen we toch zo snel als de situatie het toelaat iets voor je betekenen.

  Het spreekt voor zich dat wij deze situatie bijzonder betreuren en we het liefst mensen life in de praktijk kunnen behandelen. . We zijn niet anders gewend dan dat we altijd iets voor iemand kunnen betekenen of heel graag kunnen helpen. Op dit moment staan we met ons rug tegen de muur.

  In deze lastige tijd ga ik toch mooie lichtpuntjes proberen te zien. Hoop dat het iedereen af en toe lukt om er toch iets van te maken.

  Mocht dat niet helemaal lukken of heb je vragen, bel gerust.

  Hartelijke groet,
  Hopelijk tot gauw in de praktijk.

  Gilles Stoop, mede namens team Acupuncturist.nl
  06-54 20 40 45

   Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam