Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

  Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

  Aangezichtspijn


  Aangezichtspijn kan veroorzaakt worden door een verminderde bloed- en energiecirculatie in het gezicht, wat een gevolg kan zijn van koude en tocht.

  Acupunctuur voor pijnvermindering

  De naaldjes worden onder andere lokaal geplaatst om de circulatie te bevorderen en zo de pijn te doen afnemen. Ook zorgen de punten in handen en armen ervoor dat de pijn in het gezicht vermindert. In onze praktijk hebben onze patiënten hier veel baat bij.

  Aangezichtsverlamming en acupunctuur

  Aangezichtsverlamming of faciale parese of Bell’s parese is een plotseling optredende perifere verlamming van de zevende hersenzenuw. De oorzaak kan een virus zijn of een CVA, maar het kan ook spontaan optreden. In onze praktijk hebben we zeer veel ervaring met het behandelen van deze klacht. Met behulp van de acupunctuur zorgen we ervoor dat de doorstroming van bloed en energie verbetert. De acupunctuurbehandeling kan aangevuld worden met moxa waarmee je warmte lokaal toevoegt. De resultaten zijn zeer interessant. Voor wetenschappelijk onderzoek van faciaal parese en acupunctuur kijk op de site van IOCOB.