Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

  Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

  Johanna Biemans

  Johanna Biemans (1961) studeerde (onder andere) Fysiotherapie en Klinische Epidemiologie. Bovendien volgde ze de opleiding Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeswijze en meer specialisatiecursussen dan we hier kunnen opnoemen. Johanna is actief binnen de NVA en voorzitter van de wetenschapscommissie van de ETCMA.

  “Cliënten die zijn vastgelopen in het reguliere circuit (meer medicatie, intensievere behandelingen) zijn vaak met ‘minder’ meer geholpen.”

  De oorspronkelijke kennis en het holistische mensbeeld in acupunctuur fascineren Johanna. Ze probeert de holistische Oosterse visie op ziekte en gezondheid in te passen in het wetenschappelijke, Westerse denken én andersom. Binnen Acupuncturist.nl zet ze haar warme persoonlijkheid en brede kennis vooral in voor pijn- en vermoeidheidsklachten, burn-out, chronische hyperventilatie en vrouwenklachten, ook rond de vruchtbaarheid.

  Lees hier ‘De acupuncturist vertelt‘ van Johanna op het NVA-blog.

  Publicaties

  • J.M.A.E. Biemans, MSc, M. R. van Balken, PhD, Efficacy and Effectiveness of percutaneous tibial nerve stimulation (PTNS) in the treatment of pelvic organ disorders: A systematic review. Neuromodulation, technology at the neural interface. 2013,16 25-34


  Lid van: NVA

  Telefoon: 06-41 72 54 48