Oudwijkerdwarsstraat 50, 3581 LG Utrecht
Boomgaardhoekseweg 131, 3191 VB Hoogvliet Rotterdam

Bel Gilles: 06-54 20 40 45

  Voorkeur voor: geen voorkeurUtrechtHoogvliet Rotterdam

  Yuhsin Chung

  Mede-eigenaar Yuhsin Chung (1974) studeerde Acupunctuur & Traditional Chinese Medicine aan de Chengdu University of Traditional Chinese Medicine. Aanvullend volgde ze diverse cursussen, onder andere op het gebied van gynaecologie en zwangerschapsklachten.  Daarnaast liep ze meerdere stages in het Chengdu TCM University Hospital, waaronder een van een jaar op de afdeling Gynaecologie.

  In Nederland gaf/geeft ze les aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai, TCM Postgraduate en TCMA en houdt ze praktijk bij Acupuncturist.nl sinds 2003 in Utrecht. Ze moderniseerde en vertaalde het boek Yi Lin Gai Cuo (Correcting the Errors in the Forest of Medicine) uit de Qing Dynastie naar het Engels.

  “Bewust met je gezondheid bezig zijn, is meer dan naar de sportschool of de acupuncturist gaan. Voeding, levensstijl… alles telt mee. Ik kijk naar het totale plaatje.”

  Als wetenschapsmens en als behandelaar bekijkt Yuhsin gezondheid als totaal en ziet ze Chinese geneeskunde als een waardevolle aanvulling op de westerse Geneeskunde. Vanuit haar culturele en vakmatige achtergrond werkt ze met acupunctuur en kruiden, maar geeft ook adviezen over levensstijl en voeding. Dat doet ze met name rondom gynaecologie, fertiliteit en menopauze.  Lid van: NVA

  Telefoon: 06-27 38 40 65